Idest Imperium

E-post: Kontakt@idestimperium.com

OM MEG

 

 

Personlig trener Tore D. Ulleberg

 

 

Hei, og velkommen til min nettside!

 

Jeg heter altså Tore D. Ulleberg, er født 29.11.1981 og kommer fra kystens vakreste perle - Ålesund. Jeg startet opp som personlig trener i 2006, etter å ha gått Akademiet for Personlig Trening (AFPT). Etter å ha arbeidet som personlig trener på flere ulike treningssenter, har jeg nå landet på online coaching for å på best mulig måte kunne sikre at enhver kunde får nøyaktig det de ønsker eller har behov for på sin ferd mot et sunnere liv, mer aktiv hverdag og et forbedret kosthold.

 

Du bør vel å merke ikke la deg skremme av ordene "forbedret kosthold". Personlig har jeg ingen tro på strenge dietter og voldsomme endringer; for meg handler det om å bygge et sunt og riktig kosthold skreddersydd for hver enkelt individ. Det er sjelden - eller aldri - synonymt med strengt regime og kjedelig mat.

 

En livsstilsendring skal være nettopp det; en varig endring. For at du skal kunne klare og ikke minst ønske å leve med denne endringen, er det viktig at alt blir gjort riktig for deg og din kropp og helse. Det gjelder like fullt for trening som for kostholdet. Derfor har jeg full tro på å skape den beste versjonen av den du allerede er - så enkelt, men likevel ofte så vanskelig.

 

Jeg vil kunne hjelpe deg som ønsker å gå opp eller ned i vekt, som ønsker å komme i gang med trening eller å få bedre resultater av den treningen du allerede gjør. Jeg vil hjelpe deg som sliter med problemer, skader eller sykdom i forbindelse med livsstil, eller deg som ikke helt vet hvor du skal starte opp. I enhver bestilling vil jeg på best mulig måte tilrettelegge og skreddersy et program spesifikt rettet mot deg, og det er derfor helt gratis å ta din første veiledningstime hos meg. Høres dette spennende ut? Ta kontakt for en uforpliktende samtale i dag, enten på e-post til Kontakt@idestimperium.com eller på min Facebookside: Idest Imperium - Ditt mål, mitt ansvar.

 

Jeg gleder meg til å se hva jeg kan gjøre for deg!

 

 

VIL DU HA KNALLGODE TILBUD OG INSIDER-TIPS FØR ALLE ANDRE?

 

Meld deg på mitt nyhetsbrev i dag!

Ved å melde deg på dette nyhetsbrevet vil du få alle gode tilbud og ikke minst insider-tips og råd før alle andre! Her vil du bli oppdatert på ulike trender, få tips innen trening og kosthold samt få vite hvilke spennende planer Idest Imperium har - før alle andre.

 

 

 

Jeg garanterer at jeg ikke vil misbruke e-postadressen din, og at du ikke skal oppleve spam i forbindelse med nyhetsbrevet.

 
 
 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale:

 

Kontakt@idestimperium.com

PRISER

Jeg strekker meg alltid langt for å kunne hjelpe på best mulig måte. Ved ønske om bestilling, ta kontakt så er jeg sikker på at vi kan finne en løsning skreddersydd for DEG.

Følg meg

 

For flere tips, gode tilbud og inspirasjon, følg meg gjerne på Facebook og Instagram.

Email: kontakt@idestimperium.com

© Copyright. All Rights Reserved.